Известие

Collapse
No announcement yet.

нестабилни обороти дайте савет

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

При мене стана така, че все едно съм друпнал смукача... като загрее държи 1500-2000 об., а кото дръпна и смукача отива над 3000... На всичкото отгоре и на газ е същото положение... Какво да правя...?
    Alfa Romeo 33 1.3 '90

Comment

ujasa e pulen

Първоначално публикувано от Chanef
      При мене стана така, че все едно съм друпнал смукача... като загрее държи 1500-2000 об., а кото дръпна и смукача отива над 3000... На всичкото отгоре и на газ е същото положение... Какво да правя...?
      при мене колега положението вече е трагичен ужас ,не даржи обороти на бензин като пусна газта падат оборотите и гасне като загрее ги даржи някак, но по4ти да угасне или пък високи,а на газ като я карам няма проблеми, трябва по4истване на карбовете ама са нямам кинти за ремонтен комплект 40 кинта и надницата на майстора още толкова (аз и сам мога да ги по4истя но центровката немога да направя затва сега така я карам и не пипам) ,на бензин е много зле хар4и гориво и не варви кат натисна педала забива мисля 4е се дави
      и мн се ядосвам щото некви кошмици ме отминават ама като я оправя
      успех с ремонта и настройката на малкия звяр 33
      Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
      Звукът може да бъде
      описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

Working...
      X