If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При мене стана така, че все едно съм друпнал смукача... като загрее държи 1500-2000 об., а кото дръпна и смукача отива над 3000... На всичкото отгоре и на газ е същото положение... Какво да правя...?
При мене стана така, че все едно съм друпнал смукача... като загрее държи 1500-2000 об., а кото дръпна и смукача отива над 3000... На всичкото отгоре и на газ е същото положение... Какво да правя...?
при мене колега положението вече е трагичен ужас ,не даржи обороти на бензин като пусна газта падат оборотите и гасне като загрее ги даржи някак, но по4ти да угасне или пък високи,а на газ като я карам няма проблеми, трябва по4истване на карбовете ама са нямам кинти за ремонтен комплект 40 кинта и надницата на майстора още толкова (аз и сам мога да ги по4истя но центровката немога да направя затва сега така я карам и не пипам) ,на бензин е много зле хар4и гориво и не варви кат натисна педала забива мисля 4е се дави
и мн се ядосвам щото некви кошмици ме отминават ама като я оправя
успех с ремонта и настройката на малкия звяр 33
Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
Звукът може да бъде
описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка
Comment